BVO Ministry

Bijbelstudies BVO

In mijn jongere jaren leerde ik de Here Jezus eigenlijk al kennen. Maar ik was toen nog te veel bezig met de genoegens van de wereld om er echt serieus mee om te gaan. Carrière, gezin, hobby’s en een boeiende sociale omgeving namen mij te veel in beslag. Achteraf gezien mag ik rustig stellen, dat niet ik Hem, maar Hij mij niet heeft losgelaten.

Opa en kleindochter aan de studie

En toen Hij de tijd rijp achtte, opende Hij mijn ogen voor Zijn Bijbel; Zijn Woord. Ik ben een typische autodidact en zo was het hiermee ook. Geen theologische hogeschool of universiteit, maar veel lezen, onderzoeken en het volgen van diverse Bijbelstudies hielpen mij op de weg achter Jezus aan te gaan. “Het onderzoeken van de wegen des Heren” zou de Joodse traditie zeggen.

Vele Godsmannen/-vrouwen hebben met hun boeken mij geholpen te groeien in mijn geloof. En wat prijs ik mij dan gelukkig in Nederland te wonen, want wij hebben een keur van gedegen auteurs met name op dit terrein in ons land. Je zou het niet zeggen, als je het geestelijk niveau om je heen ziet!

Gebruikmakend van de literatuur en de inzichten die God mijzelf gaf ben ik nu alweer zo’n kleine dertig jaren bezig met het geven van Bijbelstudies (in kleine kring) en het doen van gastspreekbeurten in Evangelische- en/of Pinstergemeenten.

Een paar Bijbelstudies heb ik op de sub pagina ge plaatst. Ik hoop, dat ze u tot zegen mogen zijn.

E